Mar 07, 2020

Google - Wikipedia Google Inc., (Google.com) u themelua në vitin 1998 nga Larry Page dhe Sergey Brin të cilët zhvilluan pjesën programore të motorit të tanishëm të kërkimit Google. Pas suksesit të madh të arritur me motorin e kërkimit kjo korporatë bëri globalizimin gjuhësor të programit të vet si dhe filloi ofrimin e shumë shërbimeve të tjera brenda aktivitetit kryesor, dmth. ofrimin e Category:Chrome | Google Wiki | Fandom Articles having do with Google's browser, Chrome. Fandom Apps Take your favorite fandoms with you and never miss a beat. D&D Beyond Google Chrome - Simple English Wikipedia, the free Google Chrome is a freeware web browser made by Google.It builds on parts from other open source software, including WebKit and Mozilla Firefox. The name comes from the graphical user interface frame, or "chrome", of web browsers. The open source project behind Google Chrome is known as Chromium. Google Chrome – Wikipédia, a enciclopédia livre

With Wikipedia (Inline) Context Expander (WCE), you can keep your browsing experience in one tab! ## How can I use it? Once it's installed, head to your favourite wiki article. You can then

Get more done with the new Google Chrome. A more simple, secure, and faster web browser than ever, with Google’s smarts built-in. Download now. Google Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Google Inc., (Google.com) u themelua në vitin 1998 nga Larry Page dhe Sergey Brin të cilët zhvilluan pjesën programore të motorit të tanishëm të kërkimit Google. Pas suksesit të madh të arritur me motorin e kërkimit kjo korporatë bëri globalizimin gjuhësor të programit të vet si dhe filloi ofrimin e shumë shërbimeve të tjera brenda aktivitetit kryesor, dmth. ofrimin e

Google Chrome - Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas Google Chrome pertama kali dirilis oleh Google pada tanggal 2 September 2008, yang saat itu hanya untuk Microsoft Windows karena masih dalam status beta. Lalu pada 11 Desember pada tahun yang sama Google Chrome diluncurkan untuk semua sistem operasi karena telah mencapai versi stabil.